Aziatische crackers

Craquelins asiatiques

Ingrediënten

  • 100 g gemalen lijnzaadjes
  • 50 g hele lijnzaadjes
  • 1 wortel
  • 2 tomaten
  • 1 gele paprika
  • 1 bussel koriander
  • 1 el Tamari (Soja saus)
  • ½ kl komijnpoeder
  • ½ kl kurkumapoeder
  • ½ kl chilipoeder
  • ½ kl paprika
  • ½ kl korianderpoeder

Stappen

  1. Meng de kruiden, de gemalen en de hele lijnzaadjes in een kom.
  2. Mix de rest van de ingrediënten met een blender, giet deze groentepuree in de kom en meng het geheel.
  3. Plaats een NutriFlex blad op een rooster en spreid er de bereiding op.
  4. Verdeel de bereiding gelijkmatig op het NutriFlex blad en teken vierkantjes of driehoekjes om de crackers te vormen.
  5. Droog gedurende 12 uur op 47°C tot de crackers goed droog en krokant zijn.

Ontdek onze andere recepten

Tomaat-watermeloen soep

Ingrediënten 800 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden 200 g vlees van watermeloen 2 teentjes look 1 fijngehakte selderijstengel 10 g basilicumblaadjes 1

Lire la suite »
Soupe provencale

Provençaalse soep

Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een

Lire la suite »

Pannenkoekendeeg lactosevrij

Filtrez par produitsCuiseur vapeurDéshydrateurs alimentairesExtracteur de jusBouilloireBlenders chauffantsVoir toutes les recettes Ingrediënten 250 g bloem 1/4 L water 1/4 L plantaardige melk (maïs, rijst, soja,

Lire la suite »