Aziatische crackers

Ingrediënten

  • 100 g gemalen lijnzaadjes
  • 50 g hele lijnzaadjes
  • 1 wortel
  • 2 tomaten
  • 1 gele paprika
  • 1 bussel koriander
  • 1 el Tamari (Soja saus)
  • ½ kl komijnpoeder
  • ½ kl kurkumapoeder
  • ½ kl chilipoeder
  • ½ kl paprika
  • ½ kl korianderpoeder

Stappen

  1. Meng de kruiden, de gemalen en de hele lijnzaadjes in een kom.
  2. Mix de rest van de ingrediënten met een blender, giet deze groentepuree in de kom en meng het geheel.
  3. Plaats een NutriFlex blad op een rooster en spreid er de bereiding op.
  4. Verdeel de bereiding gelijkmatig op het NutriFlex blad en teken vierkantjes of driehoekjes om de crackers te vormen.
  5. Droog gedurende 12 uur op 47°C tot de crackers goed droog en krokant zijn.

Ontdek onze andere recepten

Abrikozen biscru

Abrikozen biscru Bereidingstijd: 45 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 1 appel 1 kl kaneelpoeder 1 el zonnebloempitten 50 g boekweitzaadjes,

Lire la suite »