Aziatische crackers
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 100 g gemalen lijnzaadjes
- 50 g hele lijnzaadjes
- 1 wortel
- 2 tomaten
- 1 gele paprika
- 1 bussel koriander
- 1 el Tamari (Soja saus)
- ½ kl komijnpoeder
- ½ kl kurkumapoeder
- ½ kl chilipoeder
- ½ kl paprika
- ½ kl korianderpoeder
Winkelmand bekijken “Voedseldroger ND500” has been added to your cart.
Stappen
- Meng de kruiden, de gemalen en de hele lijnzaadjes in een kom.
- Mix de rest van de ingrediënten met een blender, giet deze groentepuree in de kom en meng het geheel.
- Plaats een NutriFlex blad op een rooster en spreid er de bereiding op.
- Verdeel de bereiding gelijkmatig op het NutriFlex blad en teken vierkantjes of driehoekjes om de crackers te vormen.
- Droog gedurende 12 uur op 47°C tot de crackers goed droog en krokant zijn.
Ontdek onze andere recepten
Abrikozen biscru
12 November 2021
Abrikozen biscru Bereidingstijd: 45 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 1 appel 1 kl kaneelpoeder 1 el zonnebloempitten 50 g boekweitzaadjes,
Koolrabi en slagroom met kruiden
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 7 tot 10 minuten Ingrediënten 2 bollen koolrabi 200 ml volle room ½ kl Ras-el-hanout of Tandoori Stappen Maak uw
Stoofschotel van spliterwten en een hammetje
12 November 2021
Ingrediënten 1 el olijfolie 1 gehakte ui 2 gehakte selderijstengels 1/2 gekookt hammetje 1 laurierblaadje 1 bouillonblokje 200 gr groene spliterwten Peper en zout Stappen