Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 10 tot 12 uur
Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 1 kl Za’atar (Libanese kruidenmix)
- 1 el olijfolie
- 1 kl honing
- 1 kl Tahin
- 1 kl oranjebloesem
- 1 el citroensap
Stappen
- Verwijder de roosjes van de bloemkool en bewaar de steel voor een ander gebruik zoals een soep bijvoorbeeld.
- Was de bloemkoolroosjes en doe ze in een kom.
- Meng de rest van de ingrediënten in een kom tot u een homogene saus verkrijgt.
- Giet de saus op de bloemkoolroosjes en meng tot de kruidenmix goed is opgenomen.
- Leg de bloemkoolroosjes op een NutriFlex blad zodat de kruidenmix niet drupt op de onderliggende platen.
- Droog 10 tot 12 uur op 47°C.
Ontdek onze andere recepten
Cocktail Virgin Mary
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 4 Tomaten 1 Selderij stengel 1 Appel ½ Komkommer 1 Citroenschijfje Stappen Doe alle fruit en groenten in uw
Pannenkoekendeeg lactosevrij
1 February 2023
Filtrez par produitsCuiseur vapeurDéshydrateurs alimentairesExtracteur de jusBouilloireBlenders chauffantsVoir toutes les recettes Ingrediënten 250 g bloem 1/4 L water 1/4 L plantaardige melk (maïs, rijst, soja,
Champignons de Paris soep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g champignons de Paris 200 g aardappelen 1 bouillonblokje Dikke room Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt