Champignons de Paris soep
Ingrediënten
- 400 g champignons de Paris
- 200 g aardappelen
- 1 bouillonblokje
- Dikke room
- Peper en zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
- Doe de champignons, de aardappelen en het bouillonblokje in de NutriSoup, zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg vervolgens water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Mouliné” of “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel et kruid.
- Giet de soep in kommen en garneer met dikke room en croutons.
Ontdek onze andere recepten
Gerookte zalm Congee
12 November 2021
Ingrediënten 150 g rijst 1 wortel 1/2 courgette 120 g gerookte zalm 1 l visbouillon 2 lente-uitjes Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup
Terrine van kalf en salie
12 November 2021
Bereidingstijd: 25 minuten Kooktijd : 120 minuten Ingrediënten 800 g kalfsnoot 250 g varkenslende 3 uien 100 g witbrood 4 takjes salie 1 ei 3
Homemade yoghurt
12 November 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: 5 uur Ingrediënten 1 zakje melkzuurbacteriën of 1 volle yoghurt natuur 1 L verse volle melk Stappen Meng de melk en