Croutons

croutons

Ingrediënten

  • 120 g gemalen lijnzaadjes
  • 250 g notenpulp
  • 100 g geraspte courgette
  • 2 el olijfolie
  • 2 el voedingsgist
  • 2 kl curry of kruidenmix naar keuze

Stappen

  1. Giet alle ingrediënten in een kom en meng het geheel tot u een uniforme pasta verkrijgt.
  2. Spreid dit mengsel op een grote snijplank om een grote plaat te verkrijgen van 6 mm dik.
  3. Snij de plaat in kleine blokjes met een mes.
  4. Scheid de blokjes en verdeel ze op een FlowerFlex blad met fijn raster.
  5. Droog 12 uur op 45°C. De croutons moeten goed droog en knapperig zijn.

N.B: Een recept tegen verspilling om de notenpulp te gebruiken dat we opvangen na het bereiden van notenmelk met onze juicer. Heerlijk bij uw rauwe soepen!

Ontdek onze andere recepten

Fruitleer van mango

Fruitleer van mango Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 250 g goed rijpe mango 1 el limoensap Stappen Schil uw fruit,

Lire la suite »

Groenten tempura

Groenten tempura Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 4 uur Ingrediënten 1 paprika, kleur naar keuze 1 courgette 25 g blond lijnzaad 25 g zonnebloempitten 25

Lire la suite »
Confiture de prunes

Pruimenconfituur

Ingrediënten 600 g pruimen 80 kristalsuiker 50 ml water 1 kl citroensap limoensap Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel

Lire la suite »