Crumesan

Crumesan

Ingrediënten

  • 100 g voorgeweekte cashewnoten
  • 50 g voorgeweekte pijnboompitten
  • 4 el vlokken voedingsgist
  • 1 kl grof zout
  • Het sap van een halve citroen

Stappen

Weektijd: 4 uur

  1. Mix de cashewnoten, de pijnboompitten en het citroensap tot u een gladde textuur verkrijgt.
  2. Voeg vervolgens de gist en het zout toe. Mix nogmaals om te mengen.
  3. Spreid de bereiding op een droogblad.
  4. Droog 12 uur tot de pasta droog en breekbaar is.
  5. U kan het dan in stukken snijden of er poeder van maken met een stamper.

N.B: Op zoek naar een vegan alternatief om uw pasta te bestrooien met kaas? Probeer deze op Parmezaan lijkende grawnola!

Ontdek onze andere recepten

Krupnik: boerensoep

Ingrediënten 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten 1 prei 1 dikke wortel 1 dikke aardappel 1 bouillonblokje Peterselie Stappen Laat de gort, linzen

Lire la suite »

Boerenkool chips

Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin

Lire la suite »