Crumesan

Ingrediënten

  • 100 g voorgeweekte cashewnoten
  • 50 g voorgeweekte pijnboompitten
  • 4 el vlokken voedingsgist
  • 1 kl grof zout
  • Het sap van een halve citroen

Stappen

Weektijd: 4 uur

  1. Mix de cashewnoten, de pijnboompitten en het citroensap tot u een gladde textuur verkrijgt.
  2. Voeg vervolgens de gist en het zout toe. Mix nogmaals om te mengen.
  3. Spreid de bereiding op een droogblad.
  4. Droog 12 uur tot de pasta droog en breekbaar is.
  5. U kan het dan in stukken snijden of er poeder van maken met een stamper.

N.B: Op zoek naar een vegan alternatief om uw pasta te bestrooien met kaas? Probeer deze op Parmezaan lijkende grawnola!

Ontdek onze andere recepten

Groene Gazpacho

Ingrediënten 1 selderijstengel 1 groene paprika 1 komkommer 1 ontpitte verse groene peper (optioneel) 2 teentjes look 70 g geroosterde cashewnoten 100 g spinazie 20

Lire la suite »

Kokos Rocher

Kokos rocher Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 2 bananen 200 g gedroogde kokos 1 el geraspte verse gember 1 el

Lire la suite »

Cocktail Maandelijks Ritueel

Cocktail Maandelijks Ritueel Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Ananas 1 Handvol spinazie of boerenkool ½ Venkelknol 1 Limoenschijfje (Met schil) Stappen Doe alle

Lire la suite »