Crumesan
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 100 g voorgeweekte cashewnoten
- 50 g voorgeweekte pijnboompitten
- 4 el vlokken voedingsgist
- 1 kl grof zout
- Het sap van een halve citroen
Stappen
Weektijd: 4 uur
- Mix de cashewnoten, de pijnboompitten en het citroensap tot u een gladde textuur verkrijgt.
- Voeg vervolgens de gist en het zout toe. Mix nogmaals om te mengen.
- Spreid de bereiding op een droogblad.
- Droog 12 uur tot de pasta droog en breekbaar is.
- U kan het dan in stukken snijden of er poeder van maken met een stamper.
N.B: Op zoek naar een vegan alternatief om uw pasta te bestrooien met kaas? Probeer deze op Parmezaan lijkende grawnola!
Ontdek onze andere recepten
Le Grawnola
12 November 2021
De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150
Cocktail Fat Burner
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 2-3 Bladeren witte of groene kool ½ Citroen 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit en
Aardbei-rabarber compote
20 October 2021
Ingrediënten 300 g rabarberstelen 400 g aardbeien 100 ml appelsiensap 3 kl fijngehakt citroengras 100 g suiker 1 vanillestokje Stappen Zorg dat de stekker van