De Grawnola

- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 100 g amandelen
- 150 g boekweitzaadjes
- 60 g pompoenpitten
- 2 appelen
- 50 g rozijntjes
- 150 g ahornsiroop
- 2 kl kaneel
- De vermalen zaadjes van een kardemom peul
- 1 kl gemberpoeder
- 1 snuifje kruidnagelpoeder
- 1 el amandelpuree
Stappen
Weektijd: 1 nacht
- Hak de amandelen grof met een mes.
- Laat de amandelen en de boekweit gedurende een nacht weken. Spoel vervolgens grondig tot het water heel helder is.
- Hak de appelen met een mes.
- Giet de appelen, amandelen en boekweit in een kom en meng.
- Voeg de siroop en de kruiden toe en meng nogmaals.
- Spreid de bereiding op een NutriFlex blad et droog 2 uur op 60° vervolgens 10u op 45°.
N.B: De Grawnola is een heerlijke mix van fruit, granen en noten omhuld met gesuikerd fruit, andere oliën, stroop of ahornsiroop. Het brengt een smaakvolle crunch aan uw ijsje, yoghurt en smoothie of vormt een perfecte crumble om op uw taarten te strooien.
Ontdek onze andere recepten

Poudre forestière
12 November 2021
Poudre de forêt Préparation: 10 minutes Temps de séchage: 12 heures Ingrédients Pieds de champignons Étapes Les champignons crus marinés sont un délice, mais pour

Provençaalse soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een
Butternut en zoete aardappel soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte 1 dikke wortel 1 dikke zoete aardappel 1 bouillonblokje Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt