Wortelsoep
Ingrediënten
- 400 g wortelen
- 1 kleine aardappel
- 1 gehakte ui
- 1 blokje groentebouillon
- Peper en zout naar smaak
- 2 kl curry poeder
- 100 ml kokosmelk
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten door ze in gelijkmatige blokjes te snijden (½ cm).
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup, zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg dan water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Mouliné” of “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer of de groenten mals zijn.
- U kan een gladdere consistentie verkrijgen met het programma PULSE.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig. Giet de soep in kommen.
Ontdek onze andere recepten
Spinazie, prei en cannellinibonen
13 November 2021
Ingrediënten 1 teentje look 200 g prei 50 g gehakte ui 200 g cannellinibonen, op voorhand geweekt 200 g jonge spinazie 1 laurierblaadje Peper en
NL – Tarte aux légumes verts et ricotta en croûte de parmesan nl
18 June 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 à 4 uur Ingrediënten ¼ de verveine ¼ de menthe ¼ hibiscus ¼ rose séchée épices optionnelles : anis
Cocktail Fat Burner
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 2-3 Bladeren witte of groene kool ½ Citroen 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit en