Wraps

Wrap Tortilla

Ingrediënten

  • 1/2 witte of gele ui
  • 4 grote wortelen
  • 1 kop zongedroogde tomaten
  • 3 teentjes look
  • 1 kop verse peterselie
  • Het sap van een citroen
  • 1 kl zeezout
  • 1 ½ kop gemalen lijnzaad

Stappen

  1. Giet alle ingrediënten behalve het gemalen lijnzaad in uw blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
  2. Voeg dan het gemalen lijnzaad en mix een paar korte keren om het voorzichtig te mengen met de bereiding.
  3. Spreid de bereiding op NutriFlex bladen, vorm gelijkmatige rondjes. De maat van de gedroogde tortilla zal bijna gelijk zijn aan de oorspronkelijke maat dat u kiest.  
  4. Droog gedurende 2 uur op 40 °C. Vervolgens, draai de tortilla’s en laat nogmaals drogen gedurende 1 uur op 40°C.
  5. Om ze te bewaren, scheid elke wrap met bakpapier en berg ze op in een luchtdichte verpakking (waterdicht of vacuüm zakje). U kan ze tot 14 dagen in uw koelkast bewaren.

Ontdek onze andere recepten

Minestrone

Ingrediënten 1 teentje look 75 g bieslook 75 g wortelen 75 g courgettes 75 g groene bonen 50 g venkel 75 g groene asperges 75

Lire la suite »

Amandel banaan taartbodem

Amandel-banaan taartbodem Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 210 tot 12 uur Ingrediënten 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 4 bananen Stappen Aantal 8 tot 10

Lire la suite »