Wraps

Wrap Tortilla

Ingrediënten

  • 1/2 witte of gele ui
  • 4 grote wortelen
  • 1 kop zongedroogde tomaten
  • 3 teentjes look
  • 1 kop verse peterselie
  • Het sap van een citroen
  • 1 kl zeezout
  • 1 ½ kop gemalen lijnzaad

Stappen

  1. Giet alle ingrediënten behalve het gemalen lijnzaad in uw blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
  2. Voeg dan het gemalen lijnzaad en mix een paar korte keren om het voorzichtig te mengen met de bereiding.
  3. Spreid de bereiding op NutriFlex bladen, vorm gelijkmatige rondjes. De maat van de gedroogde tortilla zal bijna gelijk zijn aan de oorspronkelijke maat dat u kiest.  
  4. Droog gedurende 2 uur op 40 °C. Vervolgens, draai de tortilla’s en laat nogmaals drogen gedurende 1 uur op 40°C.
  5. Om ze te bewaren, scheid elke wrap met bakpapier en berg ze op in een luchtdichte verpakking (waterdicht of vacuüm zakje). U kan ze tot 14 dagen in uw koelkast bewaren.

Ontdek onze andere recepten

Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »
Cocktail Bodyguard

Cocktail Bodyguard

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 2 Wortelen 1 citroenschijfje zonder schil 1 cm Kurkuma 1 Schijfje gember (of meer voor wie durft)

Lire la suite »

Gerookte zalm Congee

Ingrediënten 150 g rijst 1 wortel 1/2 courgette 120 g gerookte zalm 1 l visbouillon 2 lente-uitjes Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup

Lire la suite »