Wraps

- Bereidingstijd: 40 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 1/2 witte of gele ui
- 4 grote wortelen
- 1 kop zongedroogde tomaten
- 3 teentjes look
- 1 kop verse peterselie
- Het sap van een citroen
- 1 kl zeezout
- 1 ½ kop gemalen lijnzaad
Stappen
- Giet alle ingrediënten behalve het gemalen lijnzaad in uw blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
- Voeg dan het gemalen lijnzaad en mix een paar korte keren om het voorzichtig te mengen met de bereiding.
- Spreid de bereiding op NutriFlex bladen, vorm gelijkmatige rondjes. De maat van de gedroogde tortilla zal bijna gelijk zijn aan de oorspronkelijke maat dat u kiest.
- Droog gedurende 2 uur op 40 °C. Vervolgens, draai de tortilla’s en laat nogmaals drogen gedurende 1 uur op 40°C.
- Om ze te bewaren, scheid elke wrap met bakpapier en berg ze op in een luchtdichte verpakking (waterdicht of vacuüm zakje). U kan ze tot 14 dagen in uw koelkast bewaren.
Ontdek onze andere recepten

Vichyssoise
12 November 2021
Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Cocktail Bodyguard
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 2 Wortelen 1 citroenschijfje zonder schil 1 cm Kurkuma 1 Schijfje gember (of meer voor wie durft)
Gerookte zalm Congee
12 November 2021
Ingrediënten 150 g rijst 1 wortel 1/2 courgette 120 g gerookte zalm 1 l visbouillon 2 lente-uitjes Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup