Wraps
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 1/2 witte of gele ui
- 4 grote wortelen
- 1 kop zongedroogde tomaten
- 3 teentjes look
- 1 kop verse peterselie
- Het sap van een citroen
- 1 kl zeezout
- 1 ½ kop gemalen lijnzaad
Stappen
- Giet alle ingrediënten behalve het gemalen lijnzaad in uw blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
- Voeg dan het gemalen lijnzaad en mix een paar korte keren om het voorzichtig te mengen met de bereiding.
- Spreid de bereiding op NutriFlex bladen, vorm gelijkmatige rondjes. De maat van de gedroogde tortilla zal bijna gelijk zijn aan de oorspronkelijke maat dat u kiest.
- Droog gedurende 2 uur op 40 °C. Vervolgens, draai de tortilla’s en laat nogmaals drogen gedurende 1 uur op 40°C.
- Om ze te bewaren, scheid elke wrap met bakpapier en berg ze op in een luchtdichte verpakking (waterdicht of vacuüm zakje). U kan ze tot 14 dagen in uw koelkast bewaren.
Ontdek onze andere recepten
Italiaanse mix
12 November 2021
Italiaanse mix Ingrediënten 80 g zwarte olijven 50 g gedroogde tomaten (zonder olie) 1 ui 150 g cashewnoten 4 kl gedroogde oregano Bereidingstijd: 10 minuten
Tortellini soep
12 November 2021
Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan
Kerst appelkroon
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 8 uur Ingrediënten 3 appelen type Jonagold of Gala. 1 kl kaneelpoeder 1 snuifje gemberpoeder 1 snuifje kruidnagelpoeder 1 snuifje

