Wraps
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 1/2 witte of gele ui
- 4 grote wortelen
- 1 kop zongedroogde tomaten
- 3 teentjes look
- 1 kop verse peterselie
- Het sap van een citroen
- 1 kl zeezout
- 1 ½ kop gemalen lijnzaad
Winkelmand bekijken “Voedseldroger ND900” has been added to your cart.
Stappen
- Giet alle ingrediënten behalve het gemalen lijnzaad in uw blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
- Voeg dan het gemalen lijnzaad en mix een paar korte keren om het voorzichtig te mengen met de bereiding.
- Spreid de bereiding op NutriFlex bladen, vorm gelijkmatige rondjes. De maat van de gedroogde tortilla zal bijna gelijk zijn aan de oorspronkelijke maat dat u kiest.
- Droog gedurende 2 uur op 40 °C. Vervolgens, draai de tortilla’s en laat nogmaals drogen gedurende 1 uur op 40°C.
- Om ze te bewaren, scheid elke wrap met bakpapier en berg ze op in een luchtdichte verpakking (waterdicht of vacuüm zakje). U kan ze tot 14 dagen in uw koelkast bewaren.
Ontdek onze andere recepten
Koolrabi en slagroom met kruiden
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 7 tot 10 minuten Ingrediënten 2 bollen koolrabi 200 ml volle room ½ kl Ras-el-hanout of Tandoori Stappen Maak uw
Berberse gepocheerde peren
12 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 30 minuten Ingrediënten 6 goed vaste peren 250 g poedersuiker 1, 5 L warm water 120 g hibiscus 2 el
Gestoomde aubergines Japanse stijl
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kookgtijd : 30 min Ingrediënten 2 aubergines 5 lente-uitjes 10 g gegrilde sesamzaadjes 3 kl Mirin (zachte saké om te koken) 1