Yoghurt
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 5 uur
Ingrediënten
- 1 kop melkpoeder
- ½ liter magere melk
- 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd
Stappen
- Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
- Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
- Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
- Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
- Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.
Ontdek onze andere recepten

Cocktail Fat Burner
28 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 2-3 Bladeren witte of groene kool ½ Citroen 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit en

Aziatische crackers
12 November 2021
Aziatische crackers Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g gemalen lijnzaadjes 50 g hele lijnzaadjes 1 wortel 2 tomaten 1 gele paprika
Fruitleer van kiwi
12 November 2021
Fruitleer van kiwi Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 300 g kiwi 100 g banaan 50 g rietsuiker of kokos- of