Yoghurt

Ingrediënten

  • 1 kop melkpoeder
  • ½ liter magere melk
  • 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd

Stappen

  1. Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
  2. Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
  3. Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
  4. Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
  5. Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.

Ontdek onze andere recepten

Knolselder puree

Bereidingstijd: 15 minuten Kookgtijd : 35 min Ingrediënten 1 knolselder (+/- 1 kg) 1 dikke aardappel 250 ml dikke room Olijfolie Peper & zout Stappen

Lire la suite »

Goede spijsvertering mix

Kruiden en bloemen: Goede spijsvertering mix Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ munt ¼ linde ¼ verbena ¼ citroenmelisse Optioneel:

Lire la suite »

Boerenkool chips

Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin

Lire la suite »