Yoghurt
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 5 uur
Ingrediënten
- 1 kop melkpoeder
- ½ liter magere melk
- 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd
Winkelmand bekijken “Voedseldroger ND500” has been added to your cart.
Stappen
- Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
- Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
- Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
- Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
- Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.
Ontdek onze andere recepten
Knolselder puree
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kookgtijd : 35 min Ingrediënten 1 knolselder (+/- 1 kg) 1 dikke aardappel 250 ml dikke room Olijfolie Peper & zout Stappen
Goede spijsvertering mix
21 October 2021
Kruiden en bloemen: Goede spijsvertering mix Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ munt ¼ linde ¼ verbena ¼ citroenmelisse Optioneel:
Boerenkool chips
12 November 2021
Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin