Zelfgemaakte yoghurt

Yogurt maison cuiseur vapeur Dejelin

Ingrediënten

  • 1 zakje melkferment of 1 volle yoghurt
    1 L verse volle melk

Stappen

  1.  Meng de melk en yoghurt in een kom.
  2. Verdeel het mengsel over de glazen yoghurtpotjes.
  3. Bereid je steamer voor met 1 verhoger en 1 stoommandje.
  4. Programmeer je stomer om warm te houden, gebruik het “warm houden” programma continu voor in totaal 5 uur.
  5. Zodra de zoemer klinkt (3 korte piepjes), plaats je de potjes in het stoommandje.
  6. Koel de yoghurtjes aan het einde van het programma en wacht tot de volgende dag om ervan te genieten.

Ontdek onze andere recepten

Harira

Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten

Lire la suite »