Zelfgemaakte yoghurt

- Bereidingstijd : 5 minutesen
- Kooktijd : 5 uur
Ingrediënten
- 1 zakje melkferment of 1 volle yoghurt
1 L verse volle melk
-
De 100% Belgische Stoomkoker
319,99 € – 499,99 €Price range: 319,99 € through 499,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Meng de melk en yoghurt in een kom.
- Verdeel het mengsel over de glazen yoghurtpotjes.
- Bereid je steamer voor met 1 verhoger en 1 stoommandje.
- Programmeer je stomer om warm te houden, gebruik het “warm houden” programma continu voor in totaal 5 uur.
- Zodra de zoemer klinkt (3 korte piepjes), plaats je de potjes in het stoommandje.
- Koel de yoghurtjes aan het einde van het programma en wacht tot de volgende dag om ervan te genieten.
Ontdek onze andere recepten
Harira
12 November 2021
Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten
Fruitleer van rode vruchten
12 November 2021
Fruitleer van rode vruchten Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 à 6 uur Ingrediënten 200 g rode vruchten naar keuze 1 banaan 50 g rietsuiker
Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem
12 November 2021
Bloemkool popcorn met Za’atar en oranjebloesem Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 1 bloemkool 1 kl Za’atar (Libanese kruidenmix) 1 el