Crumesan

Ingrediënten

  • 100 g voorgeweekte cashewnoten
  • 50 g voorgeweekte pijnboompitten
  • 4 el vlokken voedingsgist
  • 1 kl grof zout
  • Het sap van een halve citroen

Stappen

Weektijd: 4 uur

  1. Mix de cashewnoten, de pijnboompitten en het citroensap tot u een gladde textuur verkrijgt.
  2. Voeg vervolgens de gist en het zout toe. Mix nogmaals om te mengen.
  3. Spreid de bereiding op een droogblad.
  4. Droog 12 uur tot de pasta droog en breekbaar is.
  5. U kan het dan in stukken snijden of er poeder van maken met een stamper.

N.B: Op zoek naar een vegan alternatief om uw pasta te bestrooien met kaas? Probeer deze op Parmezaan lijkende grawnola!

Ontdek onze andere recepten

Aziatische crackers

Aziatische crackers Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g gemalen lijnzaadjes 50 g hele lijnzaadjes 1 wortel 2 tomaten 1 gele paprika

Lire la suite »

Cocktail All Green

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Handvol spinazie 4 – 5 Blaadjes Romeinse sla ½ Komkommer 2 Selderij stengels 2 Groene appelen 1 Citroenschijfje

Lire la suite »