Crumesan

Crumesan

Ingrediënten

  • 100 g voorgeweekte cashewnoten
  • 50 g voorgeweekte pijnboompitten
  • 4 el vlokken voedingsgist
  • 1 kl grof zout
  • Het sap van een halve citroen

Stappen

Weektijd: 4 uur

  1. Mix de cashewnoten, de pijnboompitten en het citroensap tot u een gladde textuur verkrijgt.
  2. Voeg vervolgens de gist en het zout toe. Mix nogmaals om te mengen.
  3. Spreid de bereiding op een droogblad.
  4. Droog 12 uur tot de pasta droog en breekbaar is.
  5. U kan het dan in stukken snijden of er poeder van maken met een stamper.

N.B: Op zoek naar een vegan alternatief om uw pasta te bestrooien met kaas? Probeer deze op Parmezaan lijkende grawnola!

Ontdek onze andere recepten

Yoghurt

Yoghurt Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 5 uur Ingrediënten 1 kop melkpoeder ½ liter magere melk 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd Stappen Voeg 1

Lire la suite »

Bietensoep

Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde

Lire la suite »
Pâte sablée

Zandkoekjes deeg

Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of

Lire la suite »