Zandkoekjes deeg

Ingrediënten

  • 2 el lijnzaadjes
  • 200 g amandelpoeder
  • 4 el kokosbloem
  • 4 el ahorn- of kokossiroop

Stappen

Aantal: 10

  1. Meng alle ingrediënten in een kom tot u een homogene pasta verkrijgt.
  2. Plaats een NutriFlex blad op een rooster, plaats vervolgens een cookie cutter. Giet een beetje bereiding in de cookiecutter en verwijder hem vervolgens voorzichtig.
  3. Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
  4. Droog gedurende 4 uur op 45°C, maak ze voorzichtig los om ze rechtstreeks op de rooster te leggen en droog nogmaals gedurende 6 uur. Ze moeten goed vast en krokant zijn.

Ontdek onze andere recepten

Aubergines chips

Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1

Lire la suite »

Tortellini soep

Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan

Lire la suite »

Hoevekip

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 145 minuten Ingrediënten 1 hoevekip (1kg) Olijfolie Kippenkruiden mix Peper en zout Stappen Meng de kippenkruiden mix met plantaardige olie

Lire la suite »