Aardperen en hollandaisesaus

Ingrediënten

  • 400 g aardperen
  • 3 eigelen
  • 1 citroen
  • 125 g boter
  • Peper & zout

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 20 minuten.
  3. Terwijl het toestel opwarmt, schil de aardperen en snij ze in dikke blokjes of in schijfjes.
  4. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de aardperen in de stoommand en dek af met het glazen deksel.
  5. Terwijl de aardperen garen, bereid de hollandaisesaus.
  6. Laat de boter smelten in een inox kom op het glazen deksel.
  7. Giet de eigelen in een blender met een scheutje citroensap.
  8. Voeg de gesmolten boter toe terwijl u mixt om de saus te binden.
  9. Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer de saus met de aardperen.

Ontdek onze andere recepten

Zoete aardappel curry

Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 30 minuten Ingrediënten 2 grote zoete aardappelen 100 g olijven 400 g gekookte blonde linzen 1 blik kokosmelk (400 ml)

Lire la suite »

TOM KHA KAI

Ingrediënten 1 kl gehakte verse gember 1 fijngehakt citroengrasstokje 1 ontpitte rode peper (optioneel) 100 g gesneden paddenstoelen 150 g gebakken kippenwit of kippenbil 1

Lire la suite »

Cocktail Virgin Mary

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 4 Tomaten 1 Selderij stengel 1 Appel ½ Komkommer 1 Citroenschijfje Stappen Doe alle fruit en groenten in uw

Lire la suite »