Aardperen en hollandaisesaus

Ingrediënten

  • 400 g aardperen
  • 3 eigelen
  • 1 citroen
  • 125 g boter
  • Peper & zout

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 20 minuten.
  3. Terwijl het toestel opwarmt, schil de aardperen en snij ze in dikke blokjes of in schijfjes.
  4. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de aardperen in de stoommand en dek af met het glazen deksel.
  5. Terwijl de aardperen garen, bereid de hollandaisesaus.
  6. Laat de boter smelten in een inox kom op het glazen deksel.
  7. Giet de eigelen in een blender met een scheutje citroensap.
  8. Voeg de gesmolten boter toe terwijl u mixt om de saus te binden.
  9. Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer de saus met de aardperen.

Ontdek onze andere recepten

Provençaalse soep

Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een

Lire la suite »

Cocktail Cabbage Lover

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 3 Broccoliroosjes 3 Boerenkoolbladeren 5 Spruitjes 1 Handvol spinazie 1 Citroenschijfje 12 -15 Frambozen 2 Appelen Stappen Doe alle

Lire la suite »