Schorseneren met een citroenroomsaus

Ingrediënten

  • 400 g schorseneren
  • 20 g boter
  • 1 citroen
  • 200 ml room
  • Peper & zout

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 20 minuten.
  3. Terwijl het toestel opwarmt, schil de schorseneren en snij ze in stukken.
  4. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de schorseneren in de stoommand en dek af met het glazen deksel.
  5. Ondertussen, bereid de citroenroomsaus.
  6. Laat de boter smelten in een inox kom op het glazen deksel.
  7. Voeg de room, het citroensap en de citroenzeste toe.
  8. Laat het inkoken tot de schorseneren gaar zijn.
  9. Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer!

Ontdek onze andere recepten

Provençaalse soep

Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een

Lire la suite »

Oosterse preisoep

Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 fijngehakt citroengrasstokje ½ blik kokosmelk (400 g) Een handvol fijngehakte verse koriander 1 blokje bouillon Stappen Bereid de

Lire la suite »