Schorseneren met een citroenroomsaus
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd : 20 minuten
Ingrediënten
- 400 g schorseneren
- 20 g boter
- 1 citroen
- 200 ml room
- Peper & zout
Stappen
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 20 minuten.
- Terwijl het toestel opwarmt, schil de schorseneren en snij ze in stukken.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de schorseneren in de stoommand en dek af met het glazen deksel.
- Ondertussen, bereid de citroenroomsaus.
- Laat de boter smelten in een inox kom op het glazen deksel.
- Voeg de room, het citroensap en de citroenzeste toe.
- Laat het inkoken tot de schorseneren gaar zijn.
- Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer!
Ontdek onze andere recepten
MANGO EN HONING smoothie
13 November 2021
Ingrediënten 400 g mango 1 banaan 1 handvol rood fruit 1 el honing 400 ml plantaardige melk Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup
Provençaalse soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 aubergine 1 courgette 1 rode paprika 400 g verse tomaten of een blik tomatenblokjes 2 sjalotten 2 teentjes look Het sap van een
Oosterse preisoep
12 November 2021
Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 fijngehakt citroengrasstokje ½ blik kokosmelk (400 g) Een handvol fijngehakte verse koriander 1 blokje bouillon Stappen Bereid de