Schorseneren met een citroenroomsaus
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd : 20 minuten
Ingrediënten
- 400 g schorseneren
- 20 g boter
- 1 citroen
- 200 ml room
- Peper & zout
Stappen
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 20 minuten.
- Terwijl het toestel opwarmt, schil de schorseneren en snij ze in stukken.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de schorseneren in de stoommand en dek af met het glazen deksel.
- Ondertussen, bereid de citroenroomsaus.
- Laat de boter smelten in een inox kom op het glazen deksel.
- Voeg de room, het citroensap en de citroenzeste toe.
- Laat het inkoken tot de schorseneren gaar zijn.
- Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer!
Ontdek onze andere recepten
Groenten tempura
12 November 2021
Groenten tempura Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 4 uur Ingrediënten 1 paprika, kleur naar keuze 1 courgette 25 g blond lijnzaad 25 g zonnebloempitten 25
Goede spijsvertering mix
21 October 2021
Kruiden en bloemen: Goede spijsvertering mix Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ munt ¼ linde ¼ verbena ¼ citroenmelisse Optioneel:
Pruimenconfituur
12 November 2021
Ingrediënten 600 g pruimen 80 kristalsuiker 50 ml water 1 kl citroensap limoensap Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel