Schorseneren met een citroenroomsaus

Ingrediënten

  • 400 g schorseneren
  • 20 g boter
  • 1 citroen
  • 200 ml room
  • Peper & zout

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand en het glazen deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 20 minuten.
  3. Terwijl het toestel opwarmt, schil de schorseneren en snij ze in stukken.
  4. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de schorseneren in de stoommand en dek af met het glazen deksel.
  5. Ondertussen, bereid de citroenroomsaus.
  6. Laat de boter smelten in een inox kom op het glazen deksel.
  7. Voeg de room, het citroensap en de citroenzeste toe.
  8. Laat het inkoken tot de schorseneren gaar zijn.
  9. Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer!

Ontdek onze andere recepten

Groenten tempura

Groenten tempura Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 4 uur Ingrediënten 1 paprika, kleur naar keuze 1 courgette 25 g blond lijnzaad 25 g zonnebloempitten 25

Lire la suite »

Goede spijsvertering mix

Kruiden en bloemen: Goede spijsvertering mix Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 2 tot 4 uur Ingrediënten ¼ munt ¼ linde ¼ verbena ¼ citroenmelisse Optioneel:

Lire la suite »

Pruimenconfituur

Ingrediënten 600 g pruimen 80 kristalsuiker 50 ml water 1 kl citroensap limoensap Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel

Lire la suite »