Hoevekip

Ingrediënten

  • 1 hoevekip (1kg)
  • Olijfolie
  • Kippenkruiden mix
  • Peper en zout

Stappen

  1. Meng de kippenkruiden mix met plantaardige olie in een kookpot.
  2. Wrijf de kip in met deze gekruide olie om het een mooie kleur te geven.
  3. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk en de “bio-Gastronorm” bak om het sap op te vangen.
  4. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programma “steam” op 80°C gedurende 130 minuten.
  5. Voeg, indien nodig, een tweede opzetstuk toe om het volume van uw toestel te vergroten en uw gevogelte erin te krijgen.
  6. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de gemarineerde kip in de “bio-Gastronorm” bak.
  7. Eens het programma afgelopen is, start het “keep warm” programma, warmhouden op 60 °C gedurende 10 tot 15 minuten om het gevogelte te laten rusten voordat u het aansnijdt.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Digest

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Selderij stengels 1 Komkommer ½ Ananas 1 Bos Koriander Stappen Doe alle fruit en groenten in uw juicer.

Lire la suite »

Miso artisjokken

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 4 Bretonse artisjokken ½ zakje instant miso soep 1 el sesamolie 4 el olijfolie 4 el Tamari

Lire la suite »