Hoevekip
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Kooktijd : 145 minuten
Ingrediënten
- 1 hoevekip (1kg)
- Olijfolie
- Kippenkruiden mix
- Peper en zout
Stappen
- Meng de kippenkruiden mix met plantaardige olie in een kookpot.
- Wrijf de kip in met deze gekruide olie om het een mooie kleur te geven.
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk en de “bio-Gastronorm” bak om het sap op te vangen.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programma “steam” op 80°C gedurende 130 minuten.
- Voeg, indien nodig, een tweede opzetstuk toe om het volume van uw toestel te vergroten en uw gevogelte erin te krijgen.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de gemarineerde kip in de “bio-Gastronorm” bak.
- Eens het programma afgelopen is, start het “keep warm” programma, warmhouden op 60 °C gedurende 10 tot 15 minuten om het gevogelte te laten rusten voordat u het aansnijdt.
Ontdek onze andere recepten
Prei-postelein soep
12 November 2021
Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 ui 1 teentje look 1 el olijfolie 1 bouillonblokje 1 bussel postelein Stappen Bereid de groenten door ze
Geparfumeerde basmati rijst
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 30 minuten Ingrediënten 1 kaneelstokje 1 kruidnagel De zeste van ½ citroen 3 tot 4 verse curry blaadjes of 3
Pannenkoekendeeg lactosevrij
1 February 2023
Filtrez par produitsCuiseur vapeurDéshydrateurs alimentairesExtracteur de jusBouilloireBlenders chauffantsVoir toutes les recettes Ingrediënten 250 g bloem 1/4 L water 1/4 L plantaardige melk (maïs, rijst, soja,