Zacht gekookte, gekookte of hardgekookte eieren

Stappen

  1. 1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand, de eierkoker en het deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende de hieronder aangegeven tijd, naargelang het gewenste resultaat.

    a. Zacht gekookte eieren : 3 min 30 sec.
    b. Gekookte eieren : 6 min
    c. Hard gekookte eereni : 9 min

  3. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), open het deksel en plaats uw eieren in de hiervoor voorziene kom.
  4. Eens het programma afgelopen is, haal de eieren uit het toestel en hou ze onder koud water om de garing te stoppen, of programmeer het warmhoud programma op 60 °C.

Ontdek onze andere recepten

Wraps

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1/2 witte of gele ui 4 grote wortelen 1 kop zongedroogde tomaten 3 teentjes look 1 kop

Lire la suite »

Le Grawnola

De Grawnola Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g amandelen 150 g boekweitzaadjes 60 g pompoenpitten 2 appelen 50 g rozijntjes 150

Lire la suite »

Hoevekip

Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 145 minuten Ingrediënten 1 hoevekip (1kg) Olijfolie Kippenkruiden mix Peper en zout Stappen Meng de kippenkruiden mix met plantaardige olie

Lire la suite »