Kruiden en bloemen: Berber-mengsel

Ingrediënten

  • ¼ verbena
  • ¼ munt
  • ¼ hibiscus
  • ¼ gedroogde rozenblaadjes
  • Optionele kruiden: steranijs en kaneel

Stappen

–              Verwijder beschadigde of verkleurde stukken van uw kruiden en/of bloemen.

–              Was met koud water.

–              Droog met een handdoek.

–              Laat de voedseldroger opwarmen op 35 ˚C – 45 ˚C.

–              Spreid de kruiden op de FlowerFlex bladen.

–              Droog gedurende 2 tot 4 uur.

–              De tijd kan sterk variëren. Als het langer duurt dan 4 uur, verhoog de temperatuur.  

–              Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Ontdek onze andere recepten

Bietensoep

Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde

Lire la suite »
crackers rustique

Rustieke crackers

Rustieke crackers Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 16 uur Ingrediënten 500 g rode uien 2 teentjes look 400 ml water 200 ml zonnebloemolie 500 g

Lire la suite »