Roerei

Ingrediënten

  • 12 eieren
  • 100 ml melk
  • 50 ml room
  • 1 stukje verse boerenboter
  • Peper & zout

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 bain-marie bak en het deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 15 minuten.
  3. Terwijl het toestel opwarmt, breek de eieren in een kom.
  4. Voeg de room en de melk toe.
  5. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  6. Klop de bereiding lichtjes met een vork.
  7. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), laat de boter smelten in de bain-marie bak.
  8. Eens de boter volledig gesmolten is, voeg de bereiding toe in de bain-marie bak.
  9. Meng met een vork en dek af met het deksel.
  10. Roer regelmatig.
  11. Zodra u de gewenste consistentie heeft verkregen, stop de kooktijd en programmeer het warmhoud programma, programma “keep warm” op 60 °C zolang u wenst, of serveer onmiddellijk.

Ontdek onze andere recepten

Boerenkool chips

Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin

Lire la suite »