Pruimenconfituur

Ingrediënten

  • 600 g pruimen
  • 80 kristalsuiker
  • 50 ml water
  • 1 kl citroensap limoensap

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Was de pruimen, verwijder de pitten en snij ze in kleine stukken.
  3. Giet het water, dan de stukken pruim en het citroensap en de suiker.
  4. Doe alle ingrediënten in de kan van de NutriSoup en voeg 300 ml water toe.
  5. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Compote” en druk op de knop “Play”.
  6. Eens het programma afgelopen is, zet het toestel uit, zet het terug aan en selecteer PULSE.
  7. Mix een of twee keer gedurende een paar seconden tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
  8. Als u een dikkere consistentie wenst, kan u een deel van de vloeistof verwijderen voor u de PULSE functie gebruikt.

Ontdek onze andere recepten

Halfgedroogde tomaten

Halfgedroogde tomaten Bereidingstijd: 5 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Verse tomaten in de gewenste hoeveelheid Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak Stappen Snij

Lire la suite »