Pruimenconfituur
Ingrediënten
- 600 g pruimen
- 80 kristalsuiker
- 50 ml water
- 1 kl citroensap limoensap
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Was de pruimen, verwijder de pitten en snij ze in kleine stukken.
- Giet het water, dan de stukken pruim en het citroensap en de suiker.
- Doe alle ingrediënten in de kan van de NutriSoup en voeg 300 ml water toe.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Compote” en druk op de knop “Play”.
- Eens het programma afgelopen is, zet het toestel uit, zet het terug aan en selecteer PULSE.
- Mix een of twee keer gedurende een paar seconden tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
- Als u een dikkere consistentie wenst, kan u een deel van de vloeistof verwijderen voor u de PULSE functie gebruikt.
Ontdek onze andere recepten
Halfgedroogde tomaten
12 November 2021
Halfgedroogde tomaten Bereidingstijd: 5 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten Verse tomaten in de gewenste hoeveelheid Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak Stappen Snij
Pruimenconfituur met steranijs
12 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 10 minuten Ingrediënten 1 kg pruimen (13 pruimen) 400 g suiker 50 ml citroensap 1 steranijs Stappen Was de pruimen,
Koolrabi en slagroom met kruiden
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 7 tot 10 minuten Ingrediënten 2 bollen koolrabi 200 ml volle room ½ kl Ras-el-hanout of Tandoori Stappen Maak uw