Gestoomde ratatouille
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Kooktijd : 40 minutenr
Ingrediënten
- 500 g verse tomaten
- 2 uien
- 2 rode paprika’s
- 2 kleine courgettes
- 1 aubergine
- Olijfolie
- Peper & zout
- 2 of 3 teentjes look
- 1 el peterselie
- 1 el basilicum
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 laurierblaadje
Stappen
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 “bio-Gastronorm” bak en het glazen deksel.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 10 minuten.
- Terwijl het toestel opwarmt, snij uw groenten in kleine blokjes.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), laat al uw ingrediënten garen door ze beetje bij beetje toe te voegen in de “bio-Gastronorm” bak.
- Voeg de aubergines en de paprika’s toe en laat 10 minuten garen.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt, voeg de uien toe en programmeer 5 minuten.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt, voeg de fijngehakt look, de tomaten en de courgettes toen en programmeer 5 minuten.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt, voeg de olijfolie, de rozemarijn en het laurierblaadje toe.
- Meng het geheel goed.
- Dek af met het glazen deksel en programmeer een laatste keer op 10 minuten kooktijd.
- Voor het opdienen, bestrooi het gerecht met fijngehakte peterselie en basilicum.
- Voeg peper en zout naar smaak toe.
Ontdek onze andere recepten
Cocktail Sweet Fuel
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1/ 4 Watermeloen 1 Appel 10 Blauwe bessen 1 Citroenschijfje 1 Koffielepel kaneel Stappen Doe alle fruit in uw
Havermoutpap: 4 varianten.
12 November 2021
Ingrediënten 250 g havervlokken 700 ml plantaardige melk 1 el ahornsiroop 1 snuifje kaneel 1 snuifje zout Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup
Tortellini soep
12 November 2021
Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan