Bietensoep
Ingrediënten
- 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden
- 4 sjalotten
- 150 ml room
- 1 bouillonblokje
- Het sap van 3 appelsienen
- De zeste van een onbehandelde appelsien
- 1 kl poedersuiker
- 2 el balsamico azijn
- Peper en zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Doe de stukjes biet, het bouillonblokje en de sjalotten in de kan van de NutriSoup en vul de kan met water tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en voeg het sap en de zeste van de appelsien, de azijn, de suiker en de room toe.
- Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.
Ontdek onze andere recepten
Grawnola salé à l’italienne
12 November 2021
Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g noten 100 g gekiemde boekweit 2 wortelen 1 rode paprika
Zandkoekjes deeg
12 November 2021
Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of
Stoofschotel van witloof en chipolata’s
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 700 g witloof 4 tot 6 chipolata’s 5 teentjes look 1 snuifje muskaatnoot 1 kl tijm 2