Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze

Ingrediënten

  • 50 g noten
  • 100 g gekiemde boekweit
  • 2 wortelen
  • 1 rode paprika
  • 4 gedroogde tomaten
  • 2 gedroogde vijgen (optioneel)
  • 1 el zonnebloempitten
  • 1 el pompoenpitten
  • 100 g zwarte olijven
  • 1 kl oregano

Stappen

Weektijd: 6 uur

  1. Laat de noten gedurende 6 uur weken, spoel vervolgens grondig.
  2. Rasp de wortelen en de paprika, hak vervolgens de noten, de gedroogde tomaten en de zwarte olijven fijn met een mes.
  3. Meng alle ingrediënten in een kom en verdeel dit op een NutriFlex blad.
  4. Droog gedurende 12 uur op 47°C.

N.B: Deze grawnola is ideaal om uw soepen, slaatjes, vlees of vis op smaak te brengen.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Huidredder

Cocktail Huidredder Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 5 Wortelen 1 Handvol spinazie 5-6 Broccoliroosjes Stappen Doe alle groenten in uw juicer. Vang het gewonnen

Lire la suite »

Rustieke crackers

Rustieke crackers Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 16 uur Ingrediënten 500 g rode uien 2 teentjes look 400 ml water 200 ml zonnebloemolie 500 g

Lire la suite »

Tomatensoep

Ingrediënten 1 dikke zoete aardappel in blokjes gesneden 1 dikke wortel geschild en in blokjes gesneden 850 g verse geblancheerde tomaten in blokjes gesneden of

Lire la suite »