Cashewnoten havermoutpap
Ingrediënten
- Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
- 250 g havervlokken
- 700 ml water
- 2 kl agavesiroop
- 1 snuifje kaneel
- 1 snuifje zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
- Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
- Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
- Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.
Ontdek onze andere recepten
Butternut en zoete aardappel soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte 1 dikke wortel 1 dikke zoete aardappel 1 bouillonblokje Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt
Venetiaanse risotto met erwtjes
12 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 60 minuten Ingrediënten 2 fijngehakte uien 1 fijngehakt teentje look 1 glas droge witte wijn 400 g risotto rijst (Vialone
Potimaron velouté
12 November 2021
Ingrediënten 600 g potimarron vruchtvlees 1 ui 1 teentje look 1 soeplepel olijfolie 1 bouillonblokje Peper en zout Stappen Zorg dat de stekker van de