Cashewnoten havermoutpap

Flocons d'avoine aux noix de cajou

Ingrediënten

  • Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
  • 250 g havervlokken
  • 700 ml water
  • 2 kl agavesiroop
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 snuifje zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
  3. Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
  7. Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
  8. Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.

Ontdek onze andere recepten

Recette Gazpacho vert Blender Nutrisoup

Groene Gazpacho

Ingrediënten 1 selderijstengel 1 groene paprika 1 komkommer 1 ontpitte verse groene peper (optioneel) 2 teentjes look 70 g geroosterde cashewnoten 100 g spinazie 20

Lire la suite »

Pizza

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 2 verse tomaten 1 paprika 1 gedroogde tomaat 50 g lijnzaadjes 50 g zonnebloempitten of hennepzaadjes 1

Lire la suite »
Crumesan

Crumesan

Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het

Lire la suite »