Vichyssoise

Ingrediënten
- 200 g preiwit
- 200 g aardappelen
- 1 kleine ui
- 1 bouillonblokje
- 250 ml crème fleurette
- 2 kl olijfolie
- Peper en zout
- Bieslook
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten en de ui, en doe ze in de NutriSoup.
- Voeg het bouillonblokje toe en vul de NutriSoup met water tot aan de aanduiding.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid en voeg de room en de olijfolie toe.
- Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.
- Voeg wat fijngehakte bieslook toe voor de presentatie.
Ontdek onze andere recepten
Bietensoep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde

Rode vruchten coulis
12 November 2021
Ingrediënten Rode vruchten: 200 g aardbeien, 100 g frambozen of 50 g rode bessen en 50 g cassis of bevroren fruit: 250 g aardbeien en
Yoghurt
12 November 2021
Yoghurt Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 5 uur Ingrediënten 1 kop melkpoeder ½ liter magere melk 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd Stappen Voeg 1