Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten

  • 200 g preiwit
  • 200 g aardappelen
  • 1 kleine ui
  • 1 bouillonblokje
  • 250 ml crème fleurette
  • 2 kl olijfolie
  • Peper en zout
  • Bieslook

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Bereid de groenten en de ui, en doe ze in de NutriSoup.
  3. Voeg het bouillonblokje toe en vul de NutriSoup met water tot aan de aanduiding.
  4. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid en voeg de room en de olijfolie toe.
  6. Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
  7. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
  8. Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.
  9. Voeg wat fijngehakte bieslook toe voor de presentatie.

Ontdek onze andere recepten

Bietensoep

Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde

Lire la suite »

Yoghurt

Yoghurt Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 5 uur Ingrediënten 1 kop melkpoeder ½ liter magere melk 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd Stappen Voeg 1

Lire la suite »