Abrikozen biscru
- Bereidingstijd: 45 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 50 g gedroogde abrikozen
- 1 appel
- 1 kl kaneelpoeder
- 1 el zonnebloempitten
- 50 g boekweitzaadjes, 1 nacht voorgeweekt
- 50 g boekweitbloem
Stappen
Aantal: 10
- Rehydrateer de gedroogde abrikozen gedurende 20 minuten in lauw water.
- Mix de appel, de abrikozen, de kaneel en de zonnebloempitten in een blender.
- Giet deze puree in een kom. Voeg de boekweitbloem en de boekweitzaadjes toe en meng goed.
- Plaats een NutriFlex blad op een rooster en leg kleine, met een kleine lepel bereide balletjes.
- Droog gedurende 12 uur op 45°C. Draai de koekjes tijdens het drogen zodat ze goed droog en krokant worden.
Ontdek onze andere recepten
Stoofschotel van spliterwten en een hammetje
12 November 2021
Ingrediënten 1 el olijfolie 1 gehakte ui 2 gehakte selderijstengels 1/2 gekookt hammetje 1 laurierblaadje 1 bouillonblokje 200 gr groene spliterwten Peper en zout Stappen
Winterse Skrei van Pol Grégoire
13 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 32 minuten Ingrediënten 600 g Skrei kabeljauwhaasje 800 g prei 500 g champignons 1 teentje knoflook 1 el gele curry
Pruimenconfituur met steranijs
12 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 10 minuten Ingrediënten 1 kg pruimen (13 pruimen) 400 g suiker 50 ml citroensap 1 steranijs Stappen Was de pruimen,