Croûte

Ingrediënten

  • 100 g amandelen (gekiemd en gedroogd)
  • 1 el lijnzaadjes
  • 1 kl kaneel
  • 2 peren

Stappen

  1. Mix de amandelen en de lijnzaadjes fijn in een blender.
  2. Meng vervolgens de verkregen bloem in een kom en voeg de kaneel toe.
  3. Snij de peren in een fijne julienne met een mandoline en mix de rest van de peren met een blender om sap te verkrijgen.
  4. Voeg de julienne en het sap toe aan de bloem, meng het geheel goed om een homogene pasta te verkrijgen.
  5. Spreid de pasta op een NutriFlex blad, en plaats het blad dan op een plaat.
  6. Droog gedurende 10 uur op 45°C, draai vervolgens de pasta voorzichtig om en laat nog een paar uur drogen tot het droog en krokant is.

Ontdek onze andere recepten

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »

Vlaams stoofvlees

Bereidingstijd: 30 minuten Kooktijd : 150 minuten Ingrediënten 800 g mager rundsvlees (slager of diepvriesvlees) 2 uien 1 el boter 20 g zwarte chocolade 33

Lire la suite »

Tortellini soep

Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan

Lire la suite »