Croutons

- Bereidingstijd: 30 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 120 g gemalen lijnzaadjes
- 250 g notenpulp
- 100 g geraspte courgette
- 2 el olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 2 kl curry of kruidenmix naar keuze
“Voedseldroger ND500” has been added to your cart. Winkelmand bekijken
Stappen
- Giet alle ingrediënten in een kom en meng het geheel tot u een uniforme pasta verkrijgt.
- Spreid dit mengsel op een grote snijplank om een grote plaat te verkrijgen van 6 mm dik.
- Snij de plaat in kleine blokjes met een mes.
- Scheid de blokjes en verdeel ze op een FlowerFlex blad met fijn raster.
- Droog 12 uur op 45°C. De croutons moeten goed droog en knapperig zijn.
N.B: Een recept tegen verspilling om de notenpulp te gebruiken dat we opvangen na het bereiden van notenmelk met onze juicer. Heerlijk bij uw rauwe soepen!
Ontdek onze andere recepten
Fruitleer van kiwi
12 November 2021
Fruitleer van kiwi Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 300 g kiwi 100 g banaan 50 g rietsuiker of kokos- of

Crackers à l’italienne
12 November 2021
Crackers à l’italienne Préparation: 30 minutes Séchage: 10 à 12 heures Ingrédients ½ tasse de graines de lin pré-trempées 1 heure dans ½ tasse d’eau

Pruimenconfituur
12 November 2021
Ingrediënten 600 g pruimen 80 kristalsuiker 50 ml water 1 kl citroensap limoensap Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel