Crumesan

- Bereidingstijd: 10 minuten
- Droogtijd : 12 uur
Ingrediënten
- 100 g voorgeweekte cashewnoten
- 50 g voorgeweekte pijnboompitten
- 4 el vlokken voedingsgist
- 1 kl grof zout
- Het sap van een halve citroen
Stappen
Weektijd: 4 uur
- Mix de cashewnoten, de pijnboompitten en het citroensap tot u een gladde textuur verkrijgt.
- Voeg vervolgens de gist en het zout toe. Mix nogmaals om te mengen.
- Spreid de bereiding op een droogblad.
- Droog 12 uur tot de pasta droog en breekbaar is.
- U kan het dan in stukken snijden of er poeder van maken met een stamper.
N.B: Op zoek naar een vegan alternatief om uw pasta te bestrooien met kaas? Probeer deze op Parmezaan lijkende grawnola!
Ontdek onze andere recepten

Broccoli – Stilton soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 broccoli 100 g gehakte bosuitjes 1 blokje groentebouillon 25 g versnipperde Stilton Vers gemalen peper en zout Extra Stilton Croutons Olijfolie Stappen Zorg
Boerenkool chips
12 November 2021
Boerenkool chips Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 300 g boerenkool ½ verse mango 1 rode paprika 1 el cashewnoten puree of Tahin
Abrikozen biscru
12 November 2021
Abrikozen biscru Bereidingstijd: 45 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g gedroogde abrikozen 1 appel 1 kl kaneelpoeder 1 el zonnebloempitten 50 g boekweitzaadjes,