Halfgedroogde tomaten

Ingrediënten

  • Verse tomaten in de gewenste hoeveelheid
  • Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak

Stappen

  1. Snij de tomaten in kwartjes en leg ze op de roosters. De schilkant op de rooster om te vermijden dat het tomatensap door de roosters zou druppen.
  2. Bestrooi de tomaten met de Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak.
  3. Droog gedurende 12 uur op 45°

N.B: Deze droogtechniek zal de smaken van de tomaten sublimeren. Uw flauwe tomaten krijgen de smaak van echte, in de zon gerijpte tomaten. 

Ontdek onze andere recepten

Groene Gazpacho

Ingrediënten 1 selderijstengel 1 groene paprika 1 komkommer 1 ontpitte verse groene peper (optioneel) 2 teentjes look 70 g geroosterde cashewnoten 100 g spinazie 20

Lire la suite »