Homemade yoghurt

Ingrediënten

  • 1 zakje melkzuurbacteriën of 1 volle yoghurt natuur
  • 1 L verse volle melk

Stappen

  1. Meng de melk en de yoghurt in een kom.
  2. Verdeel deze bereiding in glazen yoghurtpotjes.
  3. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand.
  4. Programmeer uw stoomkoker op warmhouden, programma “keep warm” continu voor een totale tijd van 5 uur.
  5. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de potjes in de stoommand.
  6. Op het einde van het programma, plaats de yoghurtpotjes koel en wacht tot de volgende dag om ze op te eten.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Chill

Cocktail Chill Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Spaanse meloen 1 Rode paprika 2 Goed rode tomaten 3 Wortelen 1 Ontpitte peper (optioneel) Stappen

Lire la suite »