Homemade yoghurt
- Bereidingstijd: 5 minuten
- Kooktijd: 5 uur
Ingrediënten
- 1 zakje melkzuurbacteriën of 1 volle yoghurt natuur
- 1 L verse volle melk
Stappen
- Meng de melk en de yoghurt in een kom.
- Verdeel deze bereiding in glazen yoghurtpotjes.
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 stoommand.
- Programmeer uw stoomkoker op warmhouden, programma “keep warm” continu voor een totale tijd van 5 uur.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de potjes in de stoommand.
- Op het einde van het programma, plaats de yoghurtpotjes koel en wacht tot de volgende dag om ze op te eten.
Ontdek onze andere recepten
Glutenvrij pannenkoekendeeg
1 February 2023
Ingrediënten 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel) 100 g maïzena 1/2 liter melk 3 eieren 2 el olie Stappen Zorg dat de stekker van
Geparfumeerde basmati rijst
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Kooktijd : 30 minuten Ingrediënten 1 kaneelstokje 1 kruidnagel De zeste van ½ citroen 3 tot 4 verse curry blaadjes of 3
Cocktail Chill
28 October 2021
Cocktail Chill Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Spaanse meloen 1 Rode paprika 2 Goed rode tomaten 3 Wortelen 1 Ontpitte peper (optioneel) Stappen