Gestoomde Steak Chateaubriand
- Bereidingstijd: 5 minuten
- Kooktijd : 5 minuten/b>
Ingrediënten
- 2 steaks Chateaubriand
- 2 slablaadjes
- Peper & zout
Stappen
- Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 bain-marie bak en het deksel.
- Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 5 minuten om het toestel voor te verwarmen.
- Terwijl het toestel opwarmt, schroei de steaks dicht in de pan, 20 seconden aan beide kanten om ze kleur te geven en om de sappen in het vlees te houden.
- Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de slablaadjes op de bodem van de stoommand en leg er de 2 steaks op.
Ontdek onze andere recepten
Cocktail All Green
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Handvol spinazie 4 – 5 Blaadjes Romeinse sla ½ Komkommer 2 Selderij stengels 2 Groene appelen 1 Citroenschijfje
Stoofschotel van spliterwten en een hammetje
12 November 2021
Ingrediënten 1 el olijfolie 1 gehakte ui 2 gehakte selderijstengels 1/2 gekookt hammetje 1 laurierblaadje 1 bouillonblokje 200 gr groene spliterwten Peper en zout Stappen
Schorseneren met een citroenroomsaus
12 November 2021
Bereidingstijd: 15 minuten Kooktijd : 20 minuten Ingrediënten 400 g schorseneren 20 g boter 1 citroen 200 ml room Peper & zout Stappen Maak uw