Gestoomde Steak Chateaubriand

Ingrediënten

  • 2 steaks Chateaubriand
  • 2 slablaadjes
  • Peper & zout

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 bain-marie bak en het deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 5 minuten om het toestel voor te verwarmen.
  3. Terwijl het toestel opwarmt, schroei de steaks dicht in de pan, 20 seconden aan beide kanten om ze kleur te geven en om de sappen in het vlees te houden.
  4. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), plaats de slablaadjes op de bodem van de stoommand en leg er de 2 steaks op.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Huidredder

Cocktail Huidredder Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 5 Wortelen 1 Handvol spinazie 5-6 Broccoliroosjes Stappen Doe alle groenten in uw juicer. Vang het gewonnen

Lire la suite »

Pannenkoekendeeg

Pannenkoekendeeg Ingrediënten 250 g bloem 1/4 L water 1/4 L melk 3 eieren 2 el olie Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt

Lire la suite »