Stoofschotel van spliterwten met hammetje

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 gehakte ui
  • 1 gehakte wortel
  • 2 gehakte selderij stengels
  • 1 rauw hammetje
  • 200 g groene spliterwten

Stappen

  1. Maak uw stoomkoker klaar met 1 opzetstuk, 1 “bio-Gastronorm” bak en het deksel.
  2. Programmeer uw stoomkoker op stomen, programmeer “steam” op 100°C gedurende 90 minuten.
  3. Zodra het geluidsignaal weerklinkt (3 korte bipjes), giet alle ingrediënten in de “bio Gastronorm” bak.
  4. Voeg 1 liter water toe en dek af met het deksel.
  5. Eens het programma afgelopen is, moet het vlees gemakkelijk van het been kunnen worden gehaald.
  6. Als dit niet het geval is, programmeer nog 15 minuten kooktijd. Als het vlees gemakkelijk van het been komt, zet het recept verder.
  7. Haal het hammetje uit het toestel en versnipper het grof voordat u het opnieuw in de soep doet.
  8. Voeg peper en zout naar smaak toe en serveer de soep met geboterd brood.

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Fat Burner

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 2-3 Bladeren witte of groene kool ½ Citroen 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit en

Lire la suite »

Cocktail Clean Up

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Rode biet 1 Appel 2 – 3 Wortelen 1 Dun schijfje gember Stappen Doe alle fruit en groenten

Lire la suite »