Taart met parmezaankorst van groene groenten en ricotta

Ingrediënten

  • ¼ verbena
  • ¼ munt
  • ¼ hibiscus
  • ¼ gedroogde roos
  • optionele kruiden: steranijs en kaneel

Stappen

  1. Snijd beschadigde of verkleurde stukjes van je kruiden en/of bloemen.
  2. Was in koud water.
  3. Droog met een handdoek..
  4. Verwarm de dehydrator voor op 35 ˚C – 45 ˚C.
  5. Verdeel de kruiden over de FlowerFlex vellen.
  6. Droog gedurende 2 tot 4 uur.
  7. De tijd kan sterk variëren. Als het langer dan 4 uur duurt, verhoog dan de temperatuur. Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Ontdek onze andere recepten

crème brulée Cuiseur vapeur Dejelin

Crème brulée

Bereidingstijd : 20 minuten Kooktijd : 40 minuten Ingrediënten 4 eidooiers 200 ml volle melk 200 ml room 80 g suiker 1 vanillestokje (of andere

Lire la suite »
Œufs cocotte

Ovenschotel eieren

Bereidingstijd : 5 minuten Kooktijd: 8 tot 10 minuten Ingrediënten 2 eieren 60 ml crème fraîche 2 plakjes ham of zalm peper en zout Enkele

Lire la suite »
Crumesan

Crumesan

Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het

Lire la suite »