Taart met parmezaankorst van groene groenten en ricotta

Ingrediënten

  • ¼ verbena
  • ¼ munt
  • ¼ hibiscus
  • ¼ gedroogde roos
  • optionele kruiden: steranijs en kaneel

Stappen

  1. Snijd beschadigde of verkleurde stukjes van je kruiden en/of bloemen.
  2. Was in koud water.
  3. Droog met een handdoek..
  4. Verwarm de dehydrator voor op 35 ˚C – 45 ˚C.
  5. Verdeel de kruiden over de FlowerFlex vellen.
  6. Droog gedurende 2 tot 4 uur.
  7. De tijd kan sterk variëren. Als het langer dan 4 uur duurt, verhoog dan de temperatuur. Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Ontdek onze andere recepten

Soupe aux poireaux et au pourpier

Prei-postelein soep

Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 ui 1 teentje look 1 el olijfolie 1 bouillonblokje 1 bussel postelein Stappen Bereid de groenten door ze

Lire la suite »

Pizza

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 2 verse tomaten 1 paprika 1 gedroogde tomaat 50 g lijnzaadjes 50 g zonnebloempitten of hennepzaadjes 1

Lire la suite »
Gazpacho

Gazpacho

Ingrediënten 1 komkommer 1 rode of gele paprika 800 gr verse tomaten gepeld en in blokjes gesneden of 2 blikken tomatenblokjes 4 lente-uitjes 2 teentjes

Lire la suite »