Havermoutpap: 4 varianten.
Ingrediënten
- 250 g havervlokken
- 700 ml plantaardige melk
- 1 el ahornsiroop
- 1 snuifje kaneel
- 1 snuifje zout
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
2. Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
3. Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
7. Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
8. Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.
Varianten: varieer de pleziertjes en vergezel uw havermoutpap met volgende toppings:
- amandel en hennep boter
- banaan en honing
- kaneel en dadels
- stuk appel en druiven
Ontdek onze andere recepten
Vlaams stoofvlees
12 November 2021
Bereidingstijd: 30 minuten Kooktijd : 150 minuten Ingrediënten 800 g mager rundsvlees (slager of diepvriesvlees) 2 uien 1 el boter 20 g zwarte chocolade 33
Fruitleer van rode vruchten
12 November 2021
Fruitleer van rode vruchten Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 à 6 uur Ingrediënten 200 g rode vruchten naar keuze 1 banaan 50 g rietsuiker
Tomaten – kikkererwten soep
12 November 2021
Ingrediënten 200 g voorgeweekte kikkererwten of 400 g kikkererwten uit blik. 600 g verse tomaten geblancheerd en in blokjes gesneden of 1 groot blik tomatenblokjes.