Havermoutpap: 4 varianten.

Ingrediënten

  • 250 g havervlokken
  • 700 ml plantaardige melk
  • 1 el ahornsiroop
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 snuifje zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
    2. Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
    3. Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
    4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
    5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
    6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
    7. Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
    8. Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.

Varianten: varieer de pleziertjes en vergezel uw havermoutpap met volgende toppings:

  • amandel en hennep boter
  • banaan en honing
  • kaneel en dadels
  • stuk appel en druiven

Ontdek onze andere recepten

Vlaams stoofvlees

Bereidingstijd: 30 minuten Kooktijd : 150 minuten Ingrediënten 800 g mager rundsvlees (slager of diepvriesvlees) 2 uien 1 el boter 20 g zwarte chocolade 33

Lire la suite »