Krupnik: boerensoep
Ingrediënten
- 50 g mix van parelgort, linzen en spliterwten
- 1 prei
- 1 dikke wortel
- 1 dikke aardappel
- 1 bouillonblokje
- Peterselie
Stappen
- Laat de gort, linzen en spliterwten weken gedurende een nacht.
- De volgende dag, spoel de mix van geweekte granen.
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Bereid de groenten, schil ze en snij ze in gelijkmatige blokjes (½ cm).
- Doe alle ingrediënten in de NutriSoup zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan, voeg vervolgens water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer of de groenten mals zijn.
- Giet de soep in kommen, bestrooi met een beetje fijngehakte peterselie.
- Serveer met krokant brood of croutons.
Ontdek onze andere recepten
Herfstige zwarte koolvishaasje van Pol Grégoire
13 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 28 minuten Ingrediënten 600 g de zwarte koolvishaasje 800 g pompoen naar keuze: Patidou squash, Kabocha pompoen (Japanse groene pompoen),
Yoghurtijs met rode vruchten
12 November 2021
Ingrediënten 600 g diepvries rode vruchten 600 g yoghurt 2 el agavesiroop of honing Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het
Butternut en zoete aardappel soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte 1 dikke wortel 1 dikke zoete aardappel 1 bouillonblokje Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt