Bietenpoeder

Ingrediënten

  • 1 rode biet
  • Een beetje water

Stappen

  1. Snij een mooie rode biet en mix met een beetje water.
  2. Spreid de bietenpuree op een NutriFlex blad.
  3. Droog op 47°C gedurende 8 tot 10 uur tot het goed droog en krokant is.
  4. Maak het rode blad los en plet het met een stamper of doe het in de mixer om een fijn poeder te verkrijgen.

N.B: Een 100% natuurlijk kleurstof. De natuur zit vol kleuren! Uw eigen natuurlijke voedselkleurstoffen maken is niet moeilijk. Hier verkrijgt u een roos poeder dat de gerechten van uw kinderen zal opvrolijken!

Ontdek onze andere recepten

Cocktail Sweet Fuel

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1/ 4 Watermeloen 1 Appel 10 Blauwe bessen 1 Citroenschijfje 1 Koffielepel kaneel Stappen Doe alle fruit in uw

Lire la suite »