Crumesan

Crumesan

Ingrediënten

  • 100 g voorgeweekte cashewnoten
  • 50 g voorgeweekte pijnboompitten
  • 4 el vlokken voedingsgist
  • 1 kl grof zout
  • Het sap van een halve citroen

Stappen

Weektijd: 4 uur

  1. Mix de cashewnoten, de pijnboompitten en het citroensap tot u een gladde textuur verkrijgt.
  2. Voeg vervolgens de gist en het zout toe. Mix nogmaals om te mengen.
  3. Spreid de bereiding op een droogblad.
  4. Droog 12 uur tot de pasta droog en breekbaar is.
  5. U kan het dan in stukken snijden of er poeder van maken met een stamper.

N.B: Op zoek naar een vegan alternatief om uw pasta te bestrooien met kaas? Probeer deze op Parmezaan lijkende grawnola!

Ontdek onze andere recepten

Groenten tempura

Groenten tempura Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 4 uur Ingrediënten 1 paprika, kleur naar keuze 1 courgette 25 g blond lijnzaad 25 g zonnebloempitten 25

Lire la suite »
Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »
Recette Cocktail Cabbage Lover

Cocktail Cabbage Lover

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 3 Broccoliroosjes 3 Boerenkoolbladeren 5 Spruitjes 1 Handvol spinazie 1 Citroenschijfje 12 -15 Frambozen 2 Appelen Stappen Doe alle

Lire la suite »