Wraps

Ingrediënten

  • 1/2 witte of gele ui
  • 4 grote wortelen
  • 1 kop zongedroogde tomaten
  • 3 teentjes look
  • 1 kop verse peterselie
  • Het sap van een citroen
  • 1 kl zeezout
  • 1 ½ kop gemalen lijnzaad

Stappen

  1. Giet alle ingrediënten behalve het gemalen lijnzaad in uw blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
  2. Voeg dan het gemalen lijnzaad en mix een paar korte keren om het voorzichtig te mengen met de bereiding.
  3. Spreid de bereiding op NutriFlex bladen, vorm gelijkmatige rondjes. De maat van de gedroogde tortilla zal bijna gelijk zijn aan de oorspronkelijke maat dat u kiest.  
  4. Droog gedurende 2 uur op 40 °C. Vervolgens, draai de tortilla’s en laat nogmaals drogen gedurende 1 uur op 40°C.
  5. Om ze te bewaren, scheid elke wrap met bakpapier en berg ze op in een luchtdichte verpakking (waterdicht of vacuüm zakje). U kan ze tot 14 dagen in uw koelkast bewaren.

Ontdek onze andere recepten

Aubergines chips

Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1

Lire la suite »

Bietenpoeder

Bietenpoeder Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1 rode biet Een beetje water Stappen Snij een mooie rode biet en mix met een

Lire la suite »

Cocktail Escape

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Appelen 1 Peer 1 cm (of meer) Citroenmelisse Stappen Doe alle fruit in uw juicer. Vang het gewonnen

Lire la suite »