Taart met parmezaankorst van groene groenten en ricotta
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Droogtijd : 2 à 4 uur
Ingrediënten
- ¼ verbena
- ¼ munt
- ¼ hibiscus
- ¼ gedroogde roos
- optionele kruiden: steranijs en kaneel
“Voedseldroger ND500” has been added to your cart. Winkelmand bekijken
Stappen
- Snijd beschadigde of verkleurde stukjes van je kruiden en/of bloemen.
- Was in koud water.
- Droog met een handdoek..
- Verwarm de dehydrator voor op 35 ˚C – 45 ˚C.
- Verdeel de kruiden over de FlowerFlex vellen.
- Droog gedurende 2 tot 4 uur.
- De tijd kan sterk variëren. Als het langer dan 4 uur duurt, verhoog dan de temperatuur. Bewaar in een luchtdichte verpakking.
Ontdek onze andere recepten

Crackers à l’italienne
12 November 2021
Crackers à l’italienne Préparation: 30 minutes Séchage: 10 à 12 heures Ingrédients ½ tasse de graines de lin pré-trempées 1 heure dans ½ tasse d’eau
Butternut en zoete aardappel soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 butternut pompoen van gemiddelde grootte 1 dikke wortel 1 dikke zoete aardappel 1 bouillonblokje Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt

Wraps
12 November 2021
Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1/2 witte of gele ui 4 grote wortelen 1 kop zongedroogde tomaten 3 teentjes look 1 kop

