Italiaanse crackers
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Droogtijd : 10 tot 12 uur
Ingrediënten
- ½ kop lijnzaadjes, voorgeweekt gedurende 1 uur in ½ kop water
- 1 kop zonnebloempitten
- 1 kop gemalen lijnzaadjes
- 1 kleine courgette
- 1 paprika
- 4 gedroogde tomaten
- 1 sjalot
- 1 teentje look
- 3 dadels, voorgeweekt en ontpit
- 1 el citroensap
- 2 kl oregano
- ½ kl grof zout
- 1 handvol verse peterselie
- 1 handvol verse basilicum
Winkelmand bekijken “Voedseldroger ND500” has been added to your cart.
Stappen
- Giet de gemalen lijnzaadjes en de zonnebloempitten in een blender en mix ze fijn tot u bloem verkrijgt. Zet deze bereiding aan de kant.
- Mix al de groenten in een blender tot u een groenten puree verkrijgt.
- Voeg de verse basilicum en peterselie toe en mix ze pulse-gewijs, om ze vervolgens te hakken en toe te voegen aan de mix.
- Voeg de bloem van zonnebloem en lijnzaad toe en meng tot u een pasta verkrijgt.
- Giet het deeg in een kom en meng de gelei van voorgeweekte lijnzaadjes toe. Meng tot u een homogene pasta verkrijgt.
- Spreid de bereiding op een NutriFlex blad met een spatel en teken vierkantjes of driehoekjes om de crackers te vormen.
- Droog gedurende 10 tot 12 uur op 47°C.
Ontdek onze andere recepten
SPICY CHOCO smoothie
12 November 2021
Ingrediënten Het sap van 2 peren, koud geperst met de juicer 3 bananen 1 el rauwe cacaopoeder 1 kl geraspte gember 1 draai van de
Broccoli – Stilton soep
12 November 2021
Ingrediënten 1 broccoli 100 g gehakte bosuitjes 1 blokje groentebouillon 25 g versnipperde Stilton Vers gemalen peper en zout Extra Stilton Croutons Olijfolie Stappen Zorg
Homemade tomatensaus
12 November 2021
Bereidingstijd: 20 minuten Kooktijd : 30 minuten Ingrediënten 4 kg tomaten voor tomatensaus (Roma, San Marsano) Stappen Steriliseer de bokalen met stoom. Droog ze niet