Kruiden en bloemen: Goede spijsvertering mix

Ingrediënten

  • ¼ munt
  • ¼ linde
  • ¼ verbena
  • ¼ citroenmelisse
  • Optioneel: oregano

Stappen

  1. Verwijder beschadigde of verkleurde stukken van uw kruiden en/of bloemen
  2. Was met koud water.
  3. Droog met een handdoek.
  4. Laat de voedseldroger opwarmen op 35 ˚C – 45 ˚C.
  5. Spreid de kruiden op de FlowerFlex bladen.
  6. Droog gedurende 2 tot 4 uur.
  7. De tijd kan sterk variëren. Als het langer duurt dan 4 uur, verhoog de temperatuur.
  8. Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Ontdek onze andere recepten

Vlaams stoofvlees

Bereidingstijd: 30 minuten Kooktijd : 150 minuten Ingrediënten 800 g mager rundsvlees (slager of diepvriesvlees) 2 uien 1 el boter 20 g zwarte chocolade 33

Lire la suite »

Perencompote

Ingrediënten 1,5 kg goed rijpe peren 2 el ahornsiroop 100 ml water Het sap van een citroen Kruiden naar smaak: vanille, kaneel, kardemom … Stappen

Lire la suite »

Aubergines chips

Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1

Lire la suite »