Kruiden en bloemen: Goede spijsvertering mix

Ingrediënten

  • ¼ munt
  • ¼ linde
  • ¼ verbena
  • ¼ citroenmelisse
  • Optioneel: oregano

Stappen

  1. Verwijder beschadigde of verkleurde stukken van uw kruiden en/of bloemen
  2. Was met koud water.
  3. Droog met een handdoek.
  4. Laat de voedseldroger opwarmen op 35 ˚C – 45 ˚C.
  5. Spreid de kruiden op de FlowerFlex bladen.
  6. Droog gedurende 2 tot 4 uur.
  7. De tijd kan sterk variëren. Als het langer duurt dan 4 uur, verhoog de temperatuur.
  8. Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Ontdek onze andere recepten

Tortellini soep

Ingrediënten 150 g courgettes 150 g wortelen 100 g droge tortellini 60 g fijngehakte uien 30 g fijngehakte prei 1 bouillonblokje Peper en zout Parmezaan

Lire la suite »